Welkom! Sinvest levert BOA’s en toezichthouders aan gemeenten!

De levering bestaat voor ons niet alleen uit het te werk stellen van Boa’s die voldoen aan alle wettelijke eisen, voor ons is het vanzelfsprekend dat wij een groot deel van de back-office taken bij de gemeenten uit handen nemen. Waaronder  planning, uniformering, vervoer, opleiding, alles rondom het proces bij aanstelling en beëdiging, et cetera.

De levering bestaat voor ons als vanzelfsprekend uit het te werk stellen van Buitengewoon Opsporingsambtenaren die voldoen aan alle wettelijke eisen en het uit handen nemen van een groot deel van de back-office taken bij de gemeenten.

Sinvest doet het anders!

Wat ons uniek maakt in onze soort, is dat wij ons uitsluitend bezig houden met alle facetten van Boa’s binnen domein 1. Wij leveren dus niet alleen een individuele Boa, maar de complete dienstverlening daaromheen.

Actueel

Beëdiging Patrick Lemmens
En weer is een Boa van Sinvest Beëdigd. Echt/Sittard, woensdag 1 februari 2017 Ondanks zijn jarenlange ervaring als BOA in een middelgrote gemeente...
06 feb 2017
Beëdiging Boa Sinvest
Echt/Sittard, woensdag 14 december 2016 Op woensdag 14 december is onze collega Jos Hardy beëdigd als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)....
22 dec 2016