Beëdiging Boa Sinvest

Beëdiging Boa Sinvest

Beëdiging Boa Sinvest

Echt/Sittard, woensdag 10 mei 2017

Op woensdag 10 mei is onze collega Jack Vosdellen beëdigd als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA). Het interessante van het Boa vak vindt Jack o.a. de grote verantwoordelijkheid, de veelzijdigheid van de functie, het contact/interactie met mensen en het buiten werkzaam zijn.

Jack heeft  uitgekeken naar zijn beëdiging. Na een periode waarin hij werkzaam is geweest als Gemeentelijk Toezichthouder, heeft hij afgelopen woensdag zijn eed afgelegd. Commissaris van politie, de heer R.W.J. Segers heeft de beëdiging van Jack en een aantal collega’s uitgevoerd. Onder het genot van een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai, werd deze feestelijke bijeenkomst afgesloten. Jack is nu volledig bevoegd en zal ingezet worden bij de verschillende gemeenten waar Sinvest de Boa’s levert. Voor wat betreft Sinvest zijn we blij dat weer een Boa ons team komt versterken.

Vanaf deze plaats willen wij Jack  van harte feliciteren met zijn benoeming en beëdiging en wensen wij hem alle succes bij de uitvoering van zijn diensten.