Boa opleidingstraject

Ga jij de uitdaging aan om als Boa aan de slag te gaan?

Na de sollicitatie procedure start je in een deeltijdtraject met onze interne opleiding. Door je huidige baan te combineren met het opleidingstraject, kun je je binnen 3 tot 4 maanden laten omscholen tot Aspirant Boa. 

Tijdens het eerste deel van de studie ga je aan de slag met de theorie. Een lesboek en een e-learning programma staan thuis tot je beschikking.
In het tweede gedeelte van de opleiding staan praktische vaardigheden centraal. Je zult leren om de theorie in de praktijk toe te passen met behulp van casuïstiek. Gedurende de opleiding krijg je steeds intensieve begeleiding van een docent, die je zal voorbereiden op de rollenspellen die tijdens het examen worden afgelegd.   

Wat bieden wij?

Zodra de opleiding met goed gevolg is afgerond kun je rekenen op een vaste aanstelling bij Sinvest.
We hebben een leuk team waarbij collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk zijn en waar het draait om de mensen achter het beroep; om jou dus!
Na het opleidingstraject bieden wij prima arbeidsvoorwaarden waarbij het startsalaris aansluit op een MBO functie. Daarnaast maken wij gebruik van een bonus regeling, faciliteren we diverse opleidingen en kan er gekozen worden voor een 32 of 36 urig contract.

Wat verwachten we van jou?
Om dit opleidingstraject goed te doorlopen en je als Boa "als een vis in het water te voelen", dien je te beschikken over de volgende eigenschappen:
- Je bent eerlijk en integer;
- Je hebt een pro-actieve houding en neemt zelf het initiatief;
- Je kunt flexibel omgaan met werkinstructies, burgers en wisselende roosters;
- Je hebt "een dikke huid" en trekt je zaken niet snel persoonlijk aan.
Ben je daarnaast ook nog collegiaal en in staat tot zelfreflectie? Dan ben jij DE Boa voor Sinvest!

Functie-eisen:
- Woonachtig in Limburg
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- In bezit van rijbewijs B
- Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van de selectieprocedure