Waarom werken bij Sinvest?

De medewerkers van Sinvest zijn hèt visitekaartje van ons bedrijf. Wij zorgen er dus voor dat onze medewerkers altijd netjes voor de dag komen, goed opgeleid zijn en beschikken over alle actuele informatie.

Goede werksfeer

Binnen het team van Sinvest heerst een goede werksfeer met respect voor elkaar. We zijn een klein, hecht team.

0

Veel afwisseling in het werk

Sinvest levert Boa's in een groot werkgebied, waardoor je regelmatig op verschillende plekken en tijden aan het werk bent. Dit brengt veel variatie en maakt het werk interessant.  

1

Uitvoeren van diverse disciplines

Als Boa bij Sinvest voer je verschillende werkzaamheden uit binnen het vakgebied. Alle disciplines komen aan de orde, dus je taken binnen het werk zijn zeer divers.

2

Samenwerken met externe partners

Wij zijn de verbindende factor tussen gemeente, politie en de burger. Alleen door samenwerken kunnen regels op de juiste wijze gehandhaafd worden.

3

Midden in de maatschappij

Als Boa of toezichthouder sta je midden in de maatschappij en heb je te maken met alle lagen van onze Nederlandse bevolking. Een uitdagende job dus, om op een nette manier de orde te handhaven waar dit nodig is.

4

Zelfstandig opereren

Zelfstandig opereren binnen de gegeven kaders. 

5

Leren met Sinvest

Bij Sinvest kom je verder met Sinvest Academie. Door ons eigen opleidingsprogramma worden je kennis-, kunde-, en vaardigheden altijd up-to-date gehouden.

6

Kennisdeling

Binnen het team van Sinvest wordt kennis gedeeld onder elkaar. Zo is iedereen altijd op de hoogte van alle ins en outs binnen het vakgebied, welke weer gerelateerd worden aan het werkgebied.

7

Ondersteund door back-office

Management en back-office ondersteunen de Boa volledig en zorgen ervoor dat de Boa zijn werk op een goede manier kan uitvoeren, voorzien van de juiste kennis en materialen.

8