Werken bij Sinvest is een super job

In onze lange bestaansgeschiedenis van ruim 25 jaar, hebben wij bewezen dat we in staat zijn de gemeente volledig te “ontzorgen” wanneer het gaat om toezicht en handhaving in de openbare ruimten.

De levering bestaat voor ons als vanzelfsprekend uit het te werk stellen van Buitengewoon Opsporingsambtenaren die voldoen aan alle wettelijke eisen en het uit handen nemen van een groot deel van de back-office taken bij de gemeenten.

Sinvest doet het anders!

Wat ons uniek maakt in onze soort, is dat wij ons uitsluitend bezig houden met alle facetten van Boa’s binnen domein 1. Wij leveren dus niet alleen de Boa binnen de gemeente, maar voorzien in de complete dienstverlening daaromheen.

Hoe doen we dat?

Alle Boa's hebben bij ons een full-time, vast dienstverband en worden tijdens deze uren bij verschillende gemeenten ingezet conform een vooraf bekend gemaakt rooster. Omdat wij ons goed realiseren dat burgers ook na 17:00 uur en in het weekend voor overlast kunnen zorgen, zijn al onze medewerkers 24/7 inzetbaar en worden ze ingezet daar waar dat op enig moment nodig is. Omdat wij werken met een vaste club zeer ervaren Boa's, die continu bij andere gemeenten worden ingezet is de afwisseling binnen het vak erg groot. Hierdoor is tevens een uniek inwerk programma onstaan waarbij wij bewezen hebben in staat te zijn om binnen een half jaar nieuwe Boa's "klaar te stomen".

Grip op de uitvoering! Wij zorgen er samen met onze Boa's voor dat er grip komt op de dienstuitvoering. We maken in overleg met de gemeente duidelijke dienstinstructies die we vervolgens afstemmen met de uitvoerende Boa's. Deze worden voortdurend aangepast zodat ze altijd up-to-date zijn. Met het maken van een uitvoerige rapportage aan het einde van elke dienst, kan vervolgens vastgesteld worden of de afspraken ook worden nagekomen. Op die manier weet je als Boa altijd wat er van je verwacht wordt en weet jij ook wat je van de gemeente kunt verwachten.

Minder risico! Door meerdere Boa's binnen één gemeente in te zetten worden diverse risico's bij uitval uitgesloten. Iedere week zijn onze Boa's werkzaam bij verschillende gemeentes, waarbij ze samen met de andere collega's verantwoordelijk zijn voor een juiste invulling van het Boa-vak. Dit brengt niet alleen veel afwisseling met zich mee, je doet daardoor ook heel breed werkervaring op binnen allerlei terreinen van domein 1. En de gemeente is hierdoor altijd verzekerd van een nagenoeg volledige bezettingsgraad, òòk bij uitval als gevolg van vakantie en/ of ziekte. 

Hoge kwaliteit! Wij garanderen een optimaal niveau van kennis, kunde en vaardigheid van al onze Boa's. Onze medewerkers kunnen in de gehele breedte van de organisatie "sparren”, zijn werkzaam binnen verschillende gemeenten èn nemen deel aan bovenwettelijke opleidingen die wij intern verzorgen. Met als logisch gevolg dat alle Boa's binnen ons team ontzettend gemotiveerd, flexibel en vakmatig ijzersterk zijn. Onze medewerkers vormen de spil van onze organisatie en daar investeren we in!

Gratis advies! Naast de feitelijke levering van de individuele Boa’s, staat ons management de gemeenten kosteloos bij met advies. Of het nu gaat om aanstellingsprocedures, interpretatie van Wet- en regelgeving of vertaling naar de praktijk, het Boa-vak kennen we door en door. Tevens weten we door onze jarenlange ervaring wat de valkuilen zijn en nemen wij op verzoek graag deel aan diverse overleggen binnen de gemeente.