Waarom kiezen voor Sinvest?

Sinvest is dé partner als het gaat om het leveren van BOA's en toezichthouders. Wij kennen alle ins-en-outs als het gaat om handhaving en kunnen als geen ander adviseren.

Hoge kwaliteit

Dat onze medewerkers de spil van onze organisatie vormen mag als vanzelfsprekend worden gezien. Maar hoe komt het dat alle mensen in ons team zo ontzettend gemotiveerd, flexibel en vakmatig ijzersterk zijn? De mogelijkheid om in de gehele breedte van de organisatie te kunnen “sparren” zal daar zeker aan bijdragen, maar ook de afwisseling die wij onze medewerkers bieden en de bovenwettelijke opleidingen die intern verzorgd worden, staan garant voor een optimaal niveau van kennis, kunde, en vaardigheid.

-1

Minder risico

Wij staan niet alleen voor de individuele Boa, maar voor de totale "dienst" die onder de Sinvest vlag geleverd wordt. Dat is ook precies de reden waarom we in eerste instantie detachering niet willen adviseren; zouden we alleen voor het individu staan, dan is de gemeente teveel afhankelijk van het toeval. Waarom zou je immers detacheren, als je hiervoor meer moet betalen en dezelfde risico’s loopt met betrekking tot uitval?

0

Gratis advies

Naast de feitelijke levering van de individuele Boa’s, staat ons management de gemeenten kosteloos bij met advies. U wenst verankering van het beleid in feitelijke dienstuitvoering door de Boa's? Door onze jarenlange ervaring weten we in ieder geval wat de valkuilen zijn en nemen wij op verzoek graag deel aan diverse overleggen.

0

Zelfstandige Boa's

Onze Boa's bezitten een grote mate van zelfstandigheid, waardoor aansturing nauwelijks nodig is.

0

Flexibel

Flexibiliteit in handhavingsoptreden. 
De Boa's maken altijd de afweging hoe het doel het beste bereikt wordt; waarschuwen of handhaven?

0

Duidelijke rapportage

De wijze van rapporteren is duidelijk, overzichtelijk en bruikbaar voor diverse managementsystemen.

0

Deskundig personeel

Deskundigheid op vakinhoudelijk gebied, maar ook daar waar het gaat om meer algemene zaken, is voor de individuele Boa's vanzelfsprekend.
Daarnaast is de kennis van het "Boa-vak" aanwezig in de gehele organisatie.

0